RoboMarkets lihtsustab R StocksTraderi kauplemistingimusi: kauplemistingimuste muudatused, laiendatud aktsiate nimekiri ja kaasaegne kauplemisliides

22.08.2024 / 08:20

Head kliendid,

RoboMarkets tutvustab R StocksTrader platvormi uuendusi, et parandada sinu kauplemiskogemust. Oleme pühendunud konkurentsivõimeliste kauplemistingimuste pakkumisele ja meil on hea meel pakkuda järgmisi uuendusi:

1. Komisjonitasu eemaldamine ja ajakohastatud lähenemisviis spreadidele

Meie eesmärk on muuta kauplemine kõigile oma klientidele võimalikult kättesaadavaks, seega lihtsustame kauplemistingimusi R StocksTrader platvormil. Kõik korralduste esitamise tasud on täielikult eemaldatud.

Mida see tähendab:

  • Minimaalsed kulud: alusta investeerimist väikese summaga, ilma iga korralduse eest üle maksmata.

  • TLäbipaistvad ja selged tingimused: meie korralduste täitmise tasud sisalduvad nüüd spreadis*. Turu spreadi juurdehindlus ei ületa 0,3% aktsia või CFD väärtusest.

* spread: ostu- ja müügihinna vahe

Uued kauplemistingimused jõustuvad 2. septembril 2024. aastal.

Oluline teave avatud tehingute kohta

Kõiki pärast 2. septembrit täidetud korraldusi töödeldakse uutel tingimustel. Positsiooni sulgemiseks kehtivatel tingimustel soovitame vastava sulgemiskorralduse esitada enne 2. septembrit 2024. aastal.

2. Uued investeerimisvõimalused: üle 150 uue aktsia

Oleme oluliselt laiendanud saadaolevate kauplemisinstrumentide nimekirja, lisades üle 150 päris aktsia. Nende hulgas on selliseid tuntud ettevõtteid nagu:

  • RDDT.ny (Reddit Inc.):

    Reddit, Inc. haldab meelelahutuse, suhtlusvõrgustike ja uudiste veebilehte, kuhu kogukonna registreeritud liikmed saavad sisu esitada. See pakub veebipõhiseid uudisteteenuseid, kus kasutajad saavad veebisisu valida ja järjestada. Ettevõte pakub ka päevalugudele isikupärastatud filtrit, kasutades varasemaid hääli, et määrata, millist uut sisu kasutaja võiks lugeda.

  • ARTV.nq (Artiva Biotherapeutics Inc.):

    Artiva Biotherapeutics, Inc. on biotehnoloogiaettevõte, mis ravib hematoloogilisi vähktõvesid. See pakub vähi raviks NK-rakkude ravi. Ettevõtte asutas Thomas J. Farrell 2019. aastal ja selle peakontor asub San Diegos, CA.

  • ASAN.ny (Asana, Inc.):

    Asana, Inc. arendab tööhaldusplatvormi, mis aitab organisatsioonidel korraldada tööd igapäevastest ülesannetest kuni funktsionaalsete strateegiliste algatusteni.

  • YMAB.nq (Y-mAbs Therapeutics, Inc.):

    Y-mAbs Therapeutics, Inc. on kliinilises etapis tegutsev biofarmatseutiline ettevõte, mis keskendub vähiravis kasutatavate antikehapõhiste terapeutiliste toodete väljatöötamisele ja turustamisele. Selle teenused hõlmavad avastamist, valgutehnoloogiat ning kliinilist ja regulatiivset tuge.

 

Nüüd saad oma investeerimisportfelle mitmekesistada, lisades sinna maailma suurimate ettevõtete aktsiaid.

3. Kauplemise API käivitamine

Kauplemise API on nüüd saadaval R StocksTrader platvormil.

Olenemata sellest, kas oled kogenud kaupleja, kes töötab välja oma algoritme, või vähem kogenud investor, saad nüüd:

  • arendada kohandatud kauplemisstrateegiaid
  • testida neid demokontodel enne reaalses kauplemises käivitamist
  • integreerida API mis tahes süsteemide ja platvormidega
  • kaubelda aktsiate ja muude instrumentidega ühe liidese kaudu.
 

Oleme kindlad, et need muudatused aitavad sul oma investeeringutes ja kauplemises uusi kõrgusi saavutada. Täname, et oled valinud RoboMarketsi!

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond